top of page

KOPERsGROEPEN

terloops-gekleed-onherkenbaar-paar-knuff
team-kijken-telefoon-in-kantoor_23-21476
vooraanzicht-twee-jonge-vrouwen-op-het-w

WIJNANDS KOORNSTRA VOOR

KOPERRSGROEPEN

Voor kopers- en huurdersgroepen hebben wij een interessant traject waarbij u extra prijsvoordeel heeft wanneer u samen met uw (toekomstige) buren bij ons kiest voor de verdere afwerking. Wij organiseren hierbij een informatieavond, u kunt onze showroom bezoeken en u krijgt advies over de afwerking van uw woning. Het prijsvoordeel loopt bovendien op wanneer er meer mensen binnen een project voor ons kiezen. Maar ook voor een enkele woning bent u bij ons aan het goede adres.

Tijdens een telefonische, digitale of real-life kennismaking inventariseren wij de behoefte vanuit de kopersgroep en geven wij advies over onze mogelijkheden. Daarna organiseren wij voor u en uw buren een informatieavond. Tijdens deze avond informeren wij u over onze producten en geven wij advies over onze vloerafwerking en stoffering. Wij werken met diverse topmerken en hebben een breed aanbod.
 

Na deze avond inventariseren wij de keuzes en uiteraard is er nog ruimte om individueel nog eens rustig onze showroom te bezoeken.
Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten. Zo kunnen wij diverse woningen snel achter elkaar voorzien van de afwerking. Soms is het zelfs mogelijk dit nog tijdens de bouw te doen als wij een relatie hebben met uw bouwer.
Neem contact met ons op en wij informeren u verder over onze service.

KENNISMAKING

INFORMATIEVOORZIENING CONSUMENT

REALISATIE

werkWIJZE

PRODUKT ADVISERING &

OFFRERING

bottom of page