top of page

OVER ONS

Hans

Hans

HÜGGE combineert de kennis en ervaring van de vakmensen in ons netwerk en een breed portfolio aan kwaliteitsproducten op het gebied van wandafwerking, vloer- en raambekleding. Wij voegen deze beide elementen samen en bieden een heldere, meer dan concurrerend pakket en totaalprijs voor iedere woning en ieder kantoor.

 

Begonnen als kleine stoffeerder in Den Haag, waar onze diensten werden afgenomen door lokale makelaars. Nu is HÜGGE uitgegroeid tot de go-to projectstoffeerder van beleggend Nederland en zijn wij betrokken bij een grootdeel van de nieuwbouw projecten op de markt. Door de ontwikkeling van ons unieke stofferingplatform, projectmatige benadering en de wil om onze klanten belachelijk goed te helpen, onderscheid HÜGGE zich van al de andere partijen in de markt.

Wij opereren landelijk vanuit onze showroom in Alpen aan den Rijn. Maar natuurlijk kunnen wij u ook op locatie voorzien van advies. Onze adviseurs  staan voor u klaar.

HÜGGE VOOR

VASTGOEDPROFESSIONALS

Zowel in de koop als huurmarkt zien wij een stijgende vraag van consumenten als het gaat om het compleet afbouwen van woningen. Dit kan als turn-key oplevering binnen de bouwstroom of als extra service en daardoor gemak voor de consument vlak na de oplevering.

HÜGGE VOOR

PARTICULIEREN

Door onze unieke werkwijze kunnen wij u een breed assortiment vloeren, gordijnen en wandafwerking leveren tegen concurrerende prijzen en onder uitstekende voorwaarden.
Voor kopers- en huurdersgroepen hebben wij een interessant traject.

Fenix Lofts
Lamelparket Boston Neponset.jpg
bottom of page